Nieuwjaarsbeurs

Nieuwjaarsbeurs

 beste wensen voor 2024! Op naar een mooi nieuwjaar vol lef en creativiteit! Het is ook dit jaar weer een uitdaging om een interessante kunstroute voor u te organiseren. De datum is gepland op 14 en 15 september 2024, nu nog een leuke invulling voor Kunstroute Renswoude.

Ben of ken jij een Renswouwse kunstenaar die zeker een plaatsje verdient in de kunstroute? Graag zouden we met hem/haar in contact willen komen.

Gastexposant
Ook is het mogelijk om als gastexposant mee te doen aan de kunstroute. In overleg wordt er gezocht naar een mooie plek om jou werk te presenteren.

Tuinen
Kunstroute Renswoude wil dit jaar graag onderzoeken of het mogelijk is om een combinatie te maken met een KUNST en TUINEN. Schilderen met planten, een toefje paars hier, een veeg roze daar, levert een border op als een levend schilderij. Het maken van plantencombinaties is als het ware een kunstwerk voor het oog! Wil jij je tuin openstellen tijdens de kunstroute?

Op de Nieuwjaarsmarkt zijn leden van de kunstroute aanwezig, kom gezellig langs voor een gesprekje en informeer naar mogelijkheden om mee te doen in 2024!

Nieuwjaarsmarkt
Wanneer:    maandag 8 januari 2024
Tijd:                19.30 tot 22.00 uur
Locatie:        de Hokhorst Renswoude

Beste bezoeker

Welkom op de website van Kunstroute Renswoude.

De kunstroute staat gepland op zaterdag en zondag 14 & 15 september 2024, tussen 13.00 en 17.00 uur.

U bent dan hartelijk welkom!

Contact